Regiofinale Zitcompetitie Stein


NoŽl Darding & Fabian Laugs

hebben zondag 6 juni 2008 de Regiofinale gewonnen in resp. de categorieŽn 3 (tot 17 jaar en F8 of hoger) en 4 (18 jaar en ouder). Zij zullen manege Cadier en Keer op zaterdag 15 september vertegenwoordigen in Deurne tijdens de Halve finale en Finale.

  

In de mooie manege 't Hetjen in Stein streden 3 maneges in 4 categorieŽn om een plaats voor de halve finale in Deurne op 13 september tijdens het Horse Event. Elke manege mocht in elke categorie 3 deelnemers afvaardigen. Voor onze manege waren dat:
In categorie 1: Maud Poesen, Vera Frissen en Freddy Poesen
In categorie 2: Roxanne Caris, Dennis Dolmans en Noor Zwietering
In categorie 3: Bob van Belle, NoŽl Darding en Misha Kuijpers
In categorie 4: Kelly Borgions, Chantal Aarts en Fabian Laugs

Na uiterst spannende voorronden mochten van elke categorie 4 deelnemers na de kwartfinale. Onze manege was hier zeer goede vertegenwoordigd. In alle categorieŽn gingen 1 of meerdere deelnemers door. Voor cat. 1 was dit Freddy, voor cat. 2 was zit Dennis, voor cat. 3 waren dat alle 3 onze afgevaardigden, Bob, NoŽl en Misha en voor cat. 4 waren dit Kelly en Fabian.

Na het rijden van de kwartfinales, waarin het in cat. 4 zelf zo kort bij elkaar lag dat de jury de deelnemers tijdens de wedstrijd nogmaals van paard liet wisselen waren het uiteindelijk NŲel en Fabian die in Deurne gaan strijden om de titel Zitkampioen 2008.

Manege Cadier en Keer 1e plaats  

tijdens de Regiofinale in Stein. Tijdens de Regiofinale op zondag 6 juni 2008 scoorde onze deelnemers gemiddeld als beste van de 3 aanwezige maneges en mag zich winnende manege noemen van de Regiofinale.

Je kunt nu alle foto's bekijken. Klik hier.
De foto's kunnen je bestellen bij Harry.